speakerinspelning


Vi har de duktiga rösterna, den nya och snabba tekniken, de roliga idéerna och den nödvändiga erfarenheten som tillgodoser alla våra kunders önskemål i både stora och små projekt.

 

 

 

Speakerinspelningar har blivit lite av vår specialitet under de senaste åren.

 

Vi kan hjälpa till på de flesta områden:

 

Multimedia & Internet

Många presentationer idag görs med riktigt bra speakers. Vi har många kunder som är reklambyråer som gör företagspresentationer, försäljningsmaterial och interaktiva projekt och som alla använder våra professionella speakers. Idag läggs även mycket av detta på nätet.

 

E-learning & Talböcker

I dagens IT-samhälle har distansutbildning via Internet, talböcker och andra digitala medier blivit allt viktigare. Vi har märkt ett ökat behov av hög kvalitet när man använder de nya medierna. Audioteket Studio levererar det färdiga materialet i önskat format, men med bibehållen kvalitet.

 

Telefonväxlar

Vi levererar proffsionella och charmiga röster för olika företags automatiska telesvar, både i Sverige och i Europa.

 

Läromedel

Audioteket Studio har i många år samarbetat med många av Sveriges största förlag och utformat kompletterande utbildningsmaterial på kassett och CD för många av dagens läroböcker.

Audioteket Studio har ett stort röstbibliotek av professionella speakers, både på svenska och utländska språk. Som kund hos Audioteket Studio får du tillgång till vårt röstbibliotek via nätet och kan i lugn och ro välja den röst som passar dig bäst!

Audioteket Studio tar även hand om CD-produktion via våra samarbetspartners till högsta kvalitet och pris.

Genom åren har vi haft många nöjda kunder. Bland annat:

Pyramid Communications, Hilanders AB, Kultur Skåne, Nationalencyklopedin, Ericsson, Tetra Pak, Swedish Match, Pyramidutbildning.se, Bonnier Utbildning, Gleerups Förlag, Folkuniversitetets Förlag, Bra Böckers Bokförlag, Forlaget Fag Og Kultur (Norge)