Ljud och musik finns nästan överallt och behovet bara ökar.
Audioteket Studio kan erbjuda det mesta inom:
Musik- & CD-produktion
Vi kan hjälpa dej hela vägen från idé till färdig, mastrad produktion. Om det så gäller inspelning av ett helt band, produktion och arrangemang av ny musik för artister, inspelning av sång till färdiginspelat material, så fixar vi det
Speakerinlspelning
Vi har de duktiga rösterna, den nya och snabba tekniken, de roliga idéerna och den nödvändiga erfarenheten som tillgodoser alla våra kunders önskemål i både stora och små projekt.
Ljuddesign
Behovet av tal, ljud och musik till olika produktioner bara ökar. De nya digitala medierna ställer stora krav, samtidigt som Film & Teater även moderniseras. Vi skapar nya ljud, ändrar befintliga. Allt för att ljudet ska passa in i just din produktion.
Reklam
Tal, musik, ljudeffekter och kulisser är viktiga beståndsdelar i ett reklambudskap. Om det så gäller Radio TV eller Internet, så gäller det an använda redskapen omsorgsfullt och med smak. Det har vi lång erfarenhet av.
Mastring & Remix
Audioteket Studio kan hjälpa er att förbättra ljudet på redan mixat material, men även totalt göra om produktioner med en ny, fräsch infallsvinkel.
Grafisk produktion
Audioteket Studio har under många år designat omslag och trycksaker till många av de produktioner som gjorts i studion. 
tjanster